Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri / Son Dakika Malatya Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Cevre Illerden De Hissedildi Son Dakika Haberleri / Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: . Son Dakika Haberi Malatya Da Deprem Puturge De Deprem Mi Oldu Malatya Daki Depremin Buyuklugu Kac Yeni Safak
Son Dakika Haberi Malatya Da Deprem Puturge De Deprem Mi Oldu Malatya Daki Depremin Buyuklugu Kac Yeni Safak from img.piri.net
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem. Anadolu ajansı web sitesinde, aa haber akış sistemi (has) . Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti.

Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Allah'a şükür can ve mal kaybı olması noktasında olumsuz bir haber gelmedi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: .

Allah'a şükür can ve mal kaybı olması noktasında olumsuz bir haber gelmedi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı.

Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son Dakika Malatya Da 4 7 Lik Deprem Malatya Dan Ilk Gorunuler Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Malatya Da 4 7 Lik Deprem Malatya Dan Ilk Gorunuler Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Anadolu ajansı web sitesinde, aa haber akış sistemi (has) . Allah'a şükür can ve mal kaybı olması noktasında olumsuz bir haber gelmedi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Allah'a şükür can ve mal kaybı olması noktasında olumsuz bir haber gelmedi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Anadolu ajansı web sitesinde, aa haber akış sistemi (has) . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem. 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: .

Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Anadolu ajansı web sitesinde, aa haber akış sistemi (has) .

Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Son Dakika Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Oldu Elazig Da Hissedildi
Son Dakika Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Oldu Elazig Da Hissedildi from www.kamubulteni.com
Anadolu ajansı web sitesinde, aa haber akış sistemi (has) . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem.

Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada.

Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Allah'a şükür can ve mal kaybı olması noktasında olumsuz bir haber gelmedi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri / Son Dakika Malatya Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Cevre Illerden De Hissedildi Son Dakika Haberleri / Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada.

Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi malatya deprem son dakika. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.